top of page

Motýlci v břiše . . . aneb plnění snů

Znáte ten pocit, když Vám poletují tisíce motýlků v břiše? Tak přesně to mám teď já! Sen se stal skutečností! Jelikož neumím jen tak sedět a nic nedělat, tak mě konec svatební sezóny nenechal klidnou. V hlavě mám plno myšlenek a tahle byla jedna z nich . . . ještě jich tam plno mám :-D.

Tenhle nápad vznikl spolu s předchozími zásnubami zhruba před dvěma týdny . . . a pak už to nabíralo obrátek :). Představa byla cca jasná, jen byla otázka, jak to prověst? Kde sehnat šaty? Místo? Kdo bude nevěsta a ženich? . . . a plno dalších otázek :) . . . no prostě klasika :-D.

Otázka něvěsty a ženicha se mi podařila vyřešit a obsadit velice rychle. Nevěsta bude talentovaná výtvarnice a ilustrátorka Týna a ženich slavný pardubický fotbalista Domíno. Hurá na ostatní "detaily".

Co mi dalo nejvíc zabrat byly šaty a počasí :-D.

Nevím jakou strategii máte vy s řešením situací, problémů a věcí okolo? Mně už se pár led osvědčuje startegie nic neřešit . . . ono se to totiž vše vyřeší samo! Což mi už kdysi dávno řekl můj feng shui guru Ota "když už nevíš kudy kam, nic nedělej" . . . a ono to fakt funguje :). Takže před pár dny si takhle jdeme s mrňaty z plavání a kdo to na mě kouká z výlohy svatebního salónu a říká "Mišičko myš pojď ke mě blíž" . . . přesně ty šaty, které jsem si vysnila! No dobře, zatím mě to nechává chladnou, ale po tom co mě kamarádka Kamča začne nabádat ať se zkusím zeptat, zda by mi je nepůjčili . . . začíná mi to vrtat hlavou. Je zavřeno! No nic jdeme dál a nějak zaimprovizuji. Když se však vracíme s juniorem domů, nedá mi to :-D. A hádejte co se stalo! Po jednom telefonátu, se od majitelky salónu dozvídám "klidně se pro ně stavte, ráda Vám je půjčím" . . . haaaaaaa dítě dostalo lízátko a je na vrcholu blaženosti :-D. Pyšně si je nesu domů :-D . . . no jo no, tak se tedy přiznávám . . . vyzkoušela jsem si je taky :-D . . . se to třeba jednou bude hodit, když budu vědět co mi sluší :-D.

Teď už mi zbývá jen pár detailů, mezi které patří květina a věneček . . . což dopadá tak, že proč to kupovat, když se to dá natrhat na zahradě a ledabyle svázat :). Toho se ujímá šikovná vizážistka a hairstylistka v jednom Denisa . . . výsledek je úžasný!

Den před domluveným focením, ještě absolvuji "krátkou" cestu do Frenštátu pod Radhoštěm fotit reálnou svatbu. Tento den začíná úžasně, když místo budíku v 4:02 nás budí junior s plným nosem, že nemůže spát . . . už neusínám! V 4:25 nasedám do auta a "upaluji" směr Frenštát . . . zkrátím to. V 21:36 jdu s milionem děštivých fotek zcela unavená a provlhlá spát. Jako vsuvku si ještě okolo 0:42 dávam pečovatelskou roličku o malou princeznu, které se nechce spát (pozn.: obdržela jsem za odměnu chatku s kamarády a jejich malinkou princeznou) . . . rodiče mají více energie, tak vydrží juchat déle :-D. V 7:16 v neděli nasedám znovu do Formule 1 a upaluji pofackovat juniora a muže do Pardubic. Nahrát a dobít baterky na toto focení, které ovšem až do poslední chvíle není jisté jestli vůbec bude, protože počasí se se mnou prostě poslední dny vůbec nekamarádí.

Focení dopadlo . . . a já mám ještě teď miliony motýlků z toho, jak to vše nad očekávání klaplo :).























Nejlepší příspěvky
Zkuste to později
Až budou příspěvky zveřejněny, uvidíte je zde.
Nejnovější příspěvky
Archiv
Hledání podle štítků
Zatím žádné štítky
Následujte nás
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page